Hoe krijg ik tijdens de opkomende miniatuurweergaven uit bij Windows 7?

Door Rik - 17/04/2011 19:54

Als ik de taakbalk aanraak komen er miniatuurweergaven tevoorschijn, hoe zet ik dit uit?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Als u bijvoorbeeld tijdens het scrollen per ongeluk de taakbalk aanraakt dan heeft u vaak het probleem dat er diverse miniatuurweergaven tevoorschijn komen. Dit is niet fijn als dit niet de bedoeling was. Gelukkig kunt u deze instelling vlekkeloos uitschakelen. Dit doet u doormiddel van het “configuratiescherm” naar “persoonlijke instellingen” en dan “Het thema wijzigen” aan te klikken. Zoek dan in de lijst naar Windows 7 Basic en sluit het venster. Als deze oplossing bij u niet in de smaak valt, is er nog een andere manier. Namelijk door uw taakbalk aan te passen. Dit doet u door met de rechtermuisknop te klikken op de “start knop” en door dan naar “eigenschappen” te gaan. In het tabblad “taakbalk” kunt u de positie van de taakbalk veranderen.

Door Anne - 18/04/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 17/04/2011 19:54
2998 keer bekeken