Hoe haal ik een definitief verwijderd bestand terug?

Door Jaap - 09/04/2011 13:35

Ik heb per ongeluk een bestand ge-deleted, hoe zorg ik dat ik deze weer terug krijg?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

U heeft per ongeluk een bestand definitief verwijderd. Dit betekend dat het ook niet meer in de prullenbak staat. Hoe haalt u dit bestand nog terug? Dit is mogelijk met speciale software. Dit komt doordat Windows weggegooide bestanden niet meteen overschrijft, maar hij geeft het een plekje op de harde schijf, hierdoor zijn de documenten nog vrij voor andere bestanden. U heeft alleen wel een probleem als er andere bestanden overheen werden gezet. Er zijn een aantal programma’s die gespecialiseerd zijn om deze bestanden terug te vinden. Zoals Recuva, die makers hebben ook CCleaner gemaakt. De link van Recuva : http://www.piriform.com/recuva . Dit is natuurlijk niet de enige software die dit soort dingen voor elkaar krijgt. Er zijn ook nog DiskDigger, PC Inspector Smart Recovery en bijvoorbeeld Restoration.

Door Dirk - 10/04/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 09/04/2011 13:35
3154 keer bekeken