Kan ik twee antivirussoftwares installeren op mijn pc?

Door Joes - 03/04/2011 17:42

Ik heb al antivirussoftware geïnstalleerd, maar ik wil een andere antivirusprogramma van een ander merk op dezelfde computer installeren. Kan dat?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Je kunt het beste nooit meerdere antivirusprogramma’s tegelijk laten draaien. Als je ze samen combineert of de vorige versie op uw computer behoudt, levert dat vaak een conflict op en kan uw computer volledig vastdraaien. Verwijder dus absoluut de eerste antivirussoftware voordat je een nieuwe programma installeert.

Door Karin - 04/04/2011 00:00

Door - 04/04/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 03/04/2011 17:42
3458 keer bekeken