Tonen extensies van bestanden in Windows 7

Door Marloes - 01/04/2011 22:42

Het valt me op dat ik in Windows 7 de extensies van bestanden niet te zien zijn. Hoe kan ik dit veranderen?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Zijn de extensies van bestanden niet te zien in Windows 7, en wil je dit veranderen, dan is dit vrij eenvoudig te doen. Kies daarvoor achtereenvolgens Start, Configuratiescherm, Persoonlijke instellingen voor vormgeving en geluiden, Mapopties, Weergave. Haal daarna bij ‘Extensies voor bekende bestandstypes verbergen’ het vinkje weg. Ten slotte klik je weer op OK. Nu zul je de extensies van bestanden wel kunnen zien.

Door Pascal - 02/04/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 01/04/2011 22:42
2385 keer bekeken