Gadgets Windows Vista Sidebar

Door Pieter - 01/04/2011 15:39

Wat is de Windows Vista Sidebar?

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Met de Windows Vista Sidebar kun je gemakkelijk gebruik maken van leuke gratis gadgets. Voorbeelden zijn het lokale weer, RSS-feeds, post-its en een kalender. De Windows Vista Sidebar kun je als volgt opstarten: je kiest voor Start, Alle programma’s en Bureau-accesoires. Vervolgens klik je op de Windows Vista Sidebar. Aan de rechterkant van het bureaublad zal daarna de Windows Sidebar verschijnen en de taakbalk zal er een icoontje bij krijgen. Op megadownloads.nl zijn gratis leuke extra gadgets te downloaden, zoals de Weer-gadget, de MiniTv-gadget en de Radio-gadget.

Door Pascal - 02/04/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 01/04/2011 15:39
3097 keer bekeken