Hoe kan ik streams opnemen van internet?

Door Rik - 23/03/2011 10:00

Ik wil streams opnemen van internet, maar met Windows Media Player lukt me dat niet. Hoe kan ik toch streams opnemen?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Er bestaat een groot aantal programma’s waarmee je streams kunt opnemen van internet. Een voorbeeld van zo’n programma is Audacity, dat te downloaden is via www.megadownloads.nl. Audacity is een open source programma, waarmee geluid kan worden opgenomen en bewerkt. Andere voorbeelden van programma’s waarmee je streams kunt opnemen van internet, zijn Screaming Radio, Audio Streamer, Orbit Downloader en Freecorder. Om met het programma Winamp streams op te nemen van internet, heb je de plugin streamripper nodig.

Door Pascal - 24/03/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 23/03/2011 10:00
2663 keer bekeken