Meer gadgets installeren Windows Sidebar?

Door Epke W. - 22/03/2011 14:49

Hoe kan ik meer gadgets installeren op mijn Windows Sidebar?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Wanneer de Windows Sidebar geopend is, zie je bovenaan een plus-teken. Wanneer je met de cursor op dit plus-teken gaat staan, verschijnt het woord ‘gadgets’. Wanneer je op het plusteken klikt, verschijnt een scherm met een aantal gadgets. Als je vervolgens dubbelklikt op één van deze gadgets, verschijnt dit gadget in de Windows Sidebar. Een andere mogelijkheid is om de gadgets naar de Windows Sidebar te slepen. Wil je nog meer gadgets installeren voor de Windows Sidebar? Gebruik dan ‘Meer gadgets downloaden’, rechtsonder in het scherm met de extra gadgets.

Door Pascal - 23/03/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 22/03/2011 14:49
2877 keer bekeken