Cookies verwijderen vanwege traag internet

Door Harko - 10/03/2011 15:52

Mijn internet is nogal traag de laatste tijd. Hoe kan ik cookies verwijderen? Ik gebruik Google Chrome.

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Het is erg verstandig om zo nu en dan je cookies te verwijderen. Doe je dit niet, dan wordt je internet trager. Het verwijderen van cookies doe je als volgt. Open Google Chrome door op het icoontje te klikken. Klik op het icoontje van een steeksleutel, rechts bovenin (Google Chrome aanpassen en beheren) Kies Opties, Geavanceerde opties. Kies bij privacy voor Browsegegevens wissen. Je kunt hier jouw cookies wissen. Klik vervolgens op Instellingen voor inhoud. Je kunt hier jouw instellingen voor cookies beheren.

Door Pascal - 11/03/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 10/03/2011 15:52
2911 keer bekeken