Hoe kan het dat er ineens geen geluid meer uit mijn boxen komt?

Door Jim - 10/03/2011 12:59

Vandaag heb ik Windows Xp opnieuw geïnstalleerd en sindsdien heb ik opeens geen geluid meer. Wat kan ik het beste doen om dit te herstellen?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

• Ga naar 'Start' en daarna naar 'Uitvoeren'
• Geef dan de volgende opdracht: 'DEVMGMT.MSC '.
• Als het goed is ben je dan in 'Apparaatbeheer' gekomen. Dan kun je zien dat er waarschijnlijk een driver ontbreekt. Als deze niet ontbreekt dan heb je de configuratie-software nodig die bij de geluidskaart hoort. Met deze software kun je instellen op welke manier je het geluid op de audio-uitgangen gaat zetten.

Door Lane - 11/03/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 10/03/2011 12:59
2599 keer bekeken