Wat is een Firefox add-on?

Door Dave - 06/03/2011 18:18

Ik ben onlangs veranderd van browser en gebruik nu Firefox. Op de homepage van deze browser word ik steeds gewezen op de vele voordelen van add-ons. Wat zijn dat?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Add-ons zijn kleine stukjes software die nieuwe functies of functionaliteit aan je installatie van Firefox toevoegen. Add-ons kunnen Firefox aanvullen met nieuwe functies, taalbibliotheken, of de verschijningsvorm wijzigen. Met add-ons kun je Firefox aan je eigen behoeften en smaak aanpassen. In de meeste gevallen kunnen add-ons worden geïnstalleerd door simpelweg op de getoonde installatieknop te klikken.

Door Bas - 07/03/2011 00:00

Door - 11/03/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 06/03/2011 18:18
3066 keer bekeken