Wat is Mozilla Firefox?

Door John - 06/03/2011 18:14

Mijn collega zegt dat ik beter kan overstappen naar Mozilla Firefox, maar ik weet niet precies wat hij daarmee bedoelt?

Antwoorden

Sorteer:  Nieuwste  Down Up  |  Meest populaire  Down Up

Mozilla Firefox of kortweg Firefox is een gratis, open source webbrowser ontwikkeld door de Mozilla Corporation en vele vrijwilligers. Het is de tweede meest gebruikte browser in de wereld omdat het bekend staat dat het een snelle en veilige manier is om te surfen. Een ander pluspunt zijn de vele add-ons die je kunt installeren, zodat je je browser helemaal naar eigen wens kan personaliseren.

Door Ninke - 07/03/2011 00:00

Door - 11/03/2011 00:00

Statistieken.

Gepost op 06/03/2011 18:14
2471 keer bekeken