Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

MagicDisc

MagicDisc is een gratis programma voor het mounten en unmounten van virtuele CD/DVDs. Het voordeel van MagicDisc is de bestandsondersteuning, het programma speelt vrijwel ieder type bestand voor u af.

MagicDisc is momenteel een zeer populair gratis programma voor het virtueel afspelen van uw gedownloade bestanden. MagicDisc is een alternatief voor het bekende Daemon Tools.

Het voordeel van afspelen via een 'virtuele machine' is dat u geen bestanden hoeft te branden. U kunt bijvoorbeeld rechtstreeks vanaf uw harde schijf spellen spelen en films bekijken zonder dat uw systeem dit bestandstype kan herkennen.

Daarnaast is MagicDisc zeer handig in gebruik, u hoeft hiervoor zeker geen ervaren computergebruiker te zijn. Dit in tegenstelling tot Daemon Tools waarbij u wel degelijk veel ervaring moet hebben met computers.

Ook de installatie van MagicDisc is zeer gemakkelijk, u kunt binnen enkele handelingen aan de slag. Dit in tegenstelling tot andere 'virtual machines' waarbij de installatie vaak veel van uw systeem vraagt.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de MagicDisc download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (445 stemmen)

MagicDisc screenshot 1
Share |