Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Vista Codec Package

Als je sommige bestanden of multimedia bestanden wilt bekijken heb je daar verschillende codecs voor nodig, de meeste zitten standaard op uw pc, voor degene die er niet opzitten is dit pakket. Alle codecs in één handig verzamelpakket.

Alle onmisbare codecs en filters installeert u met dit Vista Codec Package. Dit pakket bevat geen opdringerige mediaspeler en rommelt niet met uw bestandstypes. Na het installeren kunt u elke versie van uw eigen mediaspeler gebruiken om dvd's, films en videoclips in elk formaat te bekijken. Streaming video van het Realplayer- of Quicktime-formaat worden dan ook rechtstreeks ondersteund in uw browser, zonder dat u daarvoor de betreffende software hoeft te installeren. Bij de installatie kiest u zelf welke codecs u precies nodig hebt. Wilt u achteraf toch nog bepaalde onderdelen kwijt, dan kunt u deze apart verwijderen zonder dat u daarvoor heel het Vista Codec Package moet weghalen.

Met de hand elke softwarespeler installeren of de geschikte codec zoeken en installeren is niet alleen tijdrovend, maar ook nadelig voor uw instellingen. Elke speler staat immers te trappelen om de functie van standaardspeler te vervullen. Vista Codec Package installeert al de codecs en filters die u nodig hebt.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Vista Codec Package download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.9/5 (565 stemmen)

Share |