Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Easeus Partition Master Home Edition

Easeus Partition Master Home Edition is een gratis programma om uw harde schijf in partities te verdelen. Easus Partition Master doet dit zonder dat er gegevens verloren gaan.

Easeus Partition Master Home Edition doet niet onder voor betaalde commerciele partitiemanagers. Dit programma deelt uw harde schijf op in verschillende delen (partities) zonder dat er gegevens verloren gaan.

Ook is het mogelijk om bestaande partities samen te voegen of op te splitsen, kortom u bepaalt heel uw harde schijfindeling! Easeus Partition Master Home Edition beschikt ook over de mogelijkheid om partities te kopiƫren of te formatteren.

Een opvallende mogelijkheid van deze partition master is de functie waarbij gegevens onherstelbaar vernietigd worden, dit is uiterst handig bij de verkoop van uw computer. Normaal formateren of verwijderen van bestanden / partities / schijven verwijderd namelijk eigenlijk helemaal niets.

Het programma werkt zowel op de nieuwe als de oude versies van Windows en functioneert ook goed op Linux. Daarnaast beschikt het programma natuurlijk ook over een betaalde versie met vele voordelen.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Easeus Partition Master Home Edition download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.6/5 (413 stemmen)

Easeus Partition Master Home Edition screenshot 1
Share |