Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Hamster Free Video Converter

Hamster Free Video Converter is het meest gebruikte gratis programma om videobestanden om te zetten naar een ander videoformaat. Een voordeel van Hamster Free Video is keuze voor mobiele video formaten.

Hamster Free Video Converter is een handige, simpele gratis videoconverter. Het programma helpt u bij het wijzigen van de codec of bestandstype van en naar alle populaire videoformaten. Je kunt ook Audio en Video bitrate en frame rate aanpassen, en zelfs een stuk van de film eraf knippen.
Het programma beschikt over een duidelijk menu. U dient enkel de gewenste videobestanden naar het programma te slepen en het uitvoerformaat (type videobestand dat je wilt maken) te selecteren en het programma doet zijn werk.

Het programma beschikt over een groot aantal uitvoerformaten voor alle besturingssystemen, zo kunt u ook uw videobestanden omzetten naar iPod, iPhone of BlackBerry formaat.

Hamster Free Video Converter bevat tevens een deinterlace-functie voor het omzetten van interlaced videobestanden naar progressive. Bovendien kunt u het volume van uw videobestanden aanpassen. Het conversie proces verloopt zeer snel.
Hamster Free Video converteert onder andere van en naar: 3GP, MP3, MP4, AVI, MPG, WMV, MPEG, FLV, HD, DVD en M2TS

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Hamster Free Video Converter download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.7/5 (443 stemmen)

Hamster Free Video Converter screenshot 1
Share |