Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

FullDataBackup

FullDataBackup zorgt ervoor dat u veilig uw afbeeldingen, documenten en andere belangrijke bestanden kunt opslaan. FullDataBackup bewaart uw bestanden op een door u gewenste locatie als een externe harde schijf of zelfs online.

FullDataBackup is een ideaal programma om uw afbeeldingen, documenten en andere belangrijke bestanden veilig te stellen. U kiest zelf de locatie en de bestanden die veilig gesteld dienen te worden. Dit kan zijn op een externe harde schijf, een DVD'tje of de beste mogelijkheid, online!

Er is slechts een eenmalige registratie vereist om het programma 15 dagen lang te testen. Na deze testperiode zal FullDataBackup slechts 4 dollar per maand kosten. Indien u ervoor kiest FullDataBackup aan te schaffen zal u ongelimiteerd uw data op het internet kunnen veiligstellen.

Het programma is in te stellen in maar liefst tien verschillende talen waardoor het wereldwijd bekend is geworden. Ook erg belangrijk is dat uw bestanden via een beveiligde (SSL) verbindingen naar uw privé ruimte op het internet worden verplaatst. Indien u vragen heeft staat de support 24/7 ter uw beschikking.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de FullDataBackup download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.7/5 (437 stemmen)

FullDataBackup screenshot 1 FullDataBackup screenshot 2
Share |