Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

The KMPlayer

The KMPlayer is een erg complete mediaspeler voor Windows, met een aantrekkelijke interface.

(KMPlayer) KMP is een veelzijdige multi-media speler die een groot aantal verschillende soorten video- en muziekbestanden kan afspelen.
Zonder extra losse Codecs, bent u in staat om nagenoeg alle soorten mediabestanden af te spelen, omdat KMP over zijn eigen interne codecs beschikt. Voor het af spelen van geluidbestanden beschikt KMPlayer over codecs om de volgende bestandstypen te ondersteunen: AC3, DTS, MPEG1, 2, AAC, WMA 7, 8, OGG & enz. en bovendien ondersteunt KMP (KM PLayer) matrix functie / normalizer functie die bij een aantal interne geluidscodecs worden gebruikt. Internce codecs worden door MK-PLayer zelf verwerkt, waarbij geen losse externe codecs nodig zijn, wat de veiligheid en stabiliteit van je computer sterk verbetert. Ook ondersteunt KMPlayer alle Codec van ffdshow en ondersteunt het MPEG1 / 2. Als je een gebruiker bent die vindt het lastig vindt om de juiste codecs te vinden en installeren of je een trage computer hebt met een CPU-getal / of een gebruiker bent die streeft naar een snelle stabiele comuter dan is KMPlayer een goede keuze om te overwegen.


The KMPlayer ondersteunt onder andere de volgende formaten en containers: vcd, dvd, avi, mkv, Ogg Theora, ogm, 3gp, mpeg-1/2/4, wmv, RealMedia en QuickTime. Ook ondertitels zijn makkelijk te gebruiken met The KMPlayer. Tevens kun je er screenshots mee maken en audio- en videoclips mee wegschrijven.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de The KMPlayer download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.6/5 (457 stemmen)

The KMPlayer screenshot 1
Share |