Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Windows Live Messenger 2011

Windows Live Messenger 2011 is een gratis chatprogramma voor Windows. Windows Live Messenger staat ook bekend als MSN of msn messenger.

Windows Live Messenger 2011 is de laatste versie van het bekende msn messenger chatprogramma van Microsoft.

De nieuwste features van deze Windows Live messenger 2011 zijn de nieuwe interface (zie ook de screenshots rechts op de pagina), hogere resolutie bij de videochat functie, makkelijer foto's delen via deze windows live messenger vanwege de integratie van andere sociale webdiensten zoals facebook, dynamische koppeling van je windows live messenger 2011 aan je andere sociale netwerksites als facebook, hyves en twitter, één venster voor al je chats en de mogelijkheid om per groep een andere status aan te nemen (offline, online, bezet, afwezig etc).

De koppeling met je andere sociale media netwerken zorgt er ook voor dat je updates van deze netwerken in je windows live messenger 2011 scherm ontvangt. Hierdoor worden deze verschillende diensten handig gebundeld.

Zoals de naam al zegt maakt windows live messenger onderdeel uit van het overkoepelende windows live.

Helaas is het niet meer mogelijk snel je msn naam te wijzigen. De naam uit je windows live profiel wordt als naam voor je windows live messenger 2011 gebruikt. Ook is het minder gemakkelijk om offline tegen iemand te praten. Als je nu op offline weergeven staat ingesteld dan moet je je eerst op online weergeven zetten voor de persoon waar je tegen wil praten, voordat je daadwerkelijk berichten kunt versturen naar deze persoon. Een bijkomend handigheidje is dus wel de mogelijkheid om afzonderlijk te kunnen kiezen om voor wie van je contactpersonen je op offline weergeven wilt staan en voor welke contactpersonen op online.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Windows Live Messenger 2011 download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (528 stemmen)

Windows Live Messenger 2011 screenshot 1
Share |