Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Shareaza

Shareaza is een peer-to-peer client voor Windows waarmee je bestanden kunt downloaden en uitwisselen via verschillende populaire P2P netwerken. Shareaza is GRATIS en bevat GEEN spyware of producten van derden.

Shareaza maakt verbinding met vier verschillende netwerken, namelijk: eDonkey2000, Gnutella, BitTorrent en het Gnutella2 netwerk.

Shareaza controleert tijdens het downloaden of de download goed gaat en corrigeert en repareert zo nodig de downloads nog voor de download zelf klaar is.

Je kunt verschillende zoekodprachten tegelijkertijd laten uitvoeren. Ze zullen in Shareaza allemaal hun eigen tabblad krijgen waardoor u het overzicht van uw zoektochten behoudt.

Shareaza heeft verschillende manieren bedacht om te voorkomen dat je de verkeerde bestanden download. Zo kun je van afbeeldingen en films kleine previews zien voor je ze daadwerkelijk download en kun je ook beoordelingen van andere gebruikers zien over de gevonden bestanden (downloads).

Je kunt het uiterlijk van Shareaza voor een groot deel aan je wensen aanpassen. Daarnaast zijn er legio van modules en add-ons te downloaden om nog meer functionaliteiten aan je shareaza progamma toe te voegen. Je kunt zelfs eigen add-ons maken mocht je dit willen (en kunnen..).

Tevens heeft shareaza een uitgebreid IP filter en block systeem waarmee je ongewenste personen en bedrijven kunt weren van je downloadlijsten.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Shareaza download:

ce3c01/05/2007 18:23
Het beste p2p-programma ooit :) Maar een defterige beschrijving zou wel mogen :p
Neglacio29/08/2007 09:40
Zalig programma gewoon! Dit kun je tenminste instellen naar je wensen, en niet zoals die Limecrap
Karin Bannenberg23/12/2007 21:26
Hier je bericht
ideaal, lekker makkelijk zelfs ik kan het!
ce3c22/01/2008 15:30
Versie ge├╝pdatet naar 2.3.1.0
+ link aangepast naar Shareaza.sf.net
Shareaza.com is gehacked!
anoniem28/11/2008 21:00
kan je ook films downloaden hiervan af?

Rating: 2.8/5 (531 stemmen)

Shareaza screenshot 1 Shareaza screenshot 2
Share |