Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Adobe Photoshop

Adobe Photoshop is een grensverleggend programma op het gebied van digitale beeldbewerking. Het is dus ook zeker terecht dat dit programma wereldwijd geroemd wordt

Met Adobe Photoshop is het mogelijk om foto’s op vele manieren te bewerken. U kunt bijvoorbeeld uw foto’s die nogal wazig zijn, scherper maken. Heeft u een foto gemaakt van een prachtige woestijn ergens in Afrika, maar staat er een heel erg onfraaie boom in het beeld? Met Adobe Photoshop is het binnen enkele tellen alsof er helemaal geen boom stond in de woestijn. Staat u op de foto met drie vrienden en een vreemde jongen? Binnen enkele tellen is de vreemdeling uit beeld. De grenzen van digitale beeldbewerking worden met elke uitgebrachte versie van Adobe Photoshop verder verlegd.

U heeft voor Adobe Photoshop minimaal Windows XP nodig of 10.5.7 van de MAC OS X software. U kunt eerst gratis een trial downloaden, maar daarna zult u moeten betalen voor het programma. Adobe Photoshop is het geld zeker waard gezien de bijna grenzeloze mogelijkheden!

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Adobe Photoshop download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 3.0/5 (490 stemmen)

Adobe Photoshop screenshot 1
Share |