Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

SecureCRT

SecureCRT is een client voor remote control, file-transfer en data-tunneling met behulp van ssh. SecureCRT is een uitgebreider alternatief voor Putty

Hoofd features van SecureCRT


Beveiligde toegang tot zakelijke toepassingen op UNIX-, Linux-of VMS van Windows pc's - Gebruik makens van de uitgebreide emulatie mogelijkheiden voor VT100/102/220, ANSI, SCO ANSI, Wyse 50/60, xterm, en Linux-console.

Configureren, beheren en aanpassen 1 tot en met 5000 sessies met volledige controle over terugschuiven, key mappings, kleuren, lettertypen en nog veel meer.

Toegang tot uw volledige scala aan netwerk-apparaten van een cliënt met SSH2, SSH1, Telnet, Telnet / SSL, serie en andere protocollen.

Maak gebruik van de hoge productiviteit USER INTERFACE met tijdbesparende mogelijkheden, waaronder multi-sessie te starten, tabbed sessies, gekloonde sessies, een knoppenbalk voor herhaalde commando's, toetsen en in kaart gebracht.

Afhangen van de open standaard Secure Shell protocol voor gecodeerde aanmelding en data van de sessie, flexibele authenticatie-opties, en optionele FIPS 140-2-goedgekeurde cijfers.

Automatiseren van herhalende taken in SecureCRT door het uitvoeren van scripts met behulp van VBScript, JScript, of PerlScript. The Script Recorder zet uw handelingen om in een automatisch VBScript.

Bestanden uitwisselen tussen netwerkapparaten met SFTP of XMODEM, YModem, en ZModem protocollen.

Sla stappen op met de nauwe integratie van SecureCRT en de SecureFX ® file transfer client, die het aandeel sessies en instellingen die u laten lopen SFTP, FTP, SCP, en FTP / SSL bestandsoverdracht sessies zonder opnieuw invoeren van wachtwoorden.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de SecureCRT download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.9/5 (504 stemmen)

SecureCRT screenshot 1 SecureCRT screenshot 2
Share |