Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

AnyDVD

anyDVD is een handig programma waarmee u de beveiliging van een dvd/cd kan verwijderen.

AnyDVD werkt op de achtergrond van uw computer om automatisch kopieerbeveiligingen van een dvd-film te verwijderen, zodra de DVD in de dvd speler is gestopt. Na het inladen van een film in uw computer kunt u de film opslaan zonder beveiliging en hem branden op een CD/DVD. Ook kunt u de beveiliging van DVD's verwijderen die alleen op bepaalde dvd spelers afgespeeld kon worden, en ze dus afspeelbaar maken voor alle soorten dvd-spelers (regio lock verwijderen).

AnyDVD is geschikt voor het verwijderen van ongewenste film functies, inclusief ondertitels en verbod berichten, zoals het auteursrecht en FBI-waarschuwingen, die normaal gesproken ook niet door te spoelen zijn. Het programma kan gelijk worden opgestart als u windows opstart, het programma word dus meteen in werking gesteld en u kunt het gelijk volledig gebruiken.

Decryptie is niet alles dat AnyDVD biedt. U kunt de drive snelheid van uw DVD-drive aanpassen, om het geluidsniveau te verlagen wanneer u films kijkt op uw pc.

Maar AnyDVD niet alleen op bij dvd's. Het decodeert ook beschermde audio-cd' s waardoor je alle muziek cd's gewoon kunt kopiƫren
Muziek cds rippen, DVD rippen.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de AnyDVD download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (508 stemmen)

AnyDVD screenshot 1 AnyDVD screenshot 2
Share |