Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

SA-MP

SA-MP is een mod gemaakt voor GTA San Andreas, Waarmee u online tegen andere mensen kunt spelen.

San Andreas Multiplayer (SA: MP) is de opvolger van de populaire mod Vice City Multiplayer (VC: MP) 0.1d. Het verschil tussen de twee is dat in SA: MP eigen mods/gametypes gemaakt kunnen worden. Het programma is makkelijk te begrijpen en er is beschikbare hulp op de forums van de maker van San Andreas Multiplayer''.

Het spel heeft al ongeveer 5000 spelers die spelen op honderden verschillende soorten speltype's gemaakt door mensen die deskundig zijn in Pawn scripting. Kenmerken: U bepaalt de manier waarop het spel: San Andreas multiplayer gespeeld word door middel van het aanpassen van bestaande spelmodi, Custom functies, en alle andere geweldige dingen. Alle mods/game-modes kunnen zelf gescript worden in de programmeer taal genaamd Pawn.

Zoals u hierboven al gelezen heeft: er zijn honderden verschillende gametypes, Je kunt dus zelf bepalen wat je wilt gaan doen. Ga je een bank overvallen of race je liever online tegen je vrienden? Met SA-MP kan het allemaal!

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de SA-MP download:

sanadreas gek09/08/2010 17:56
hey mesnen wie kan me helpen op sanadreas ik heb gedowlode maar kan niet spele kan niet istaleren kan iemand me helpen a.u.b

Rating: 3.0/5 (511 stemmen)

SA-MP screenshot 1 SA-MP screenshot 2
Share |