Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Disk Defrag

Disk-Defrag is een gratis defragmentatie programma. Disk-Defrag zorgt ervoor dat uw hardeschijf optimaal ingedeeld wordt.

Harde schijven zijn veruit de traagste component in de computer. CPU en geheugen werken veel sneller dan harde schijven, omdat ze geen bewegende delen hebben. Daarom zijn gefragmenteerde schijven vaak het knelpunt van een vertraagd systeem.

Naast het veroorzaken van vertragingen, maakt de hardeschijf ook extra omwentelingen vanwege de fragmentatie. Dit zorgt voor meer lawaai, een warmer systeem, meer stroomverbruik en achteruitgang van uw harde schijf. Het is belangrijk om uw schijven zo gedefragmenteerd en geoptimaliseerd mogelijk te houden.

Auslogics Disk Defrag is ontworpen om te traagheid en crashes te verhelpen die veroorzaakt worden door schijf fragmentatie. DIsk Defrag is geoptimaliseerd om te werken met de moderne harde schijven van vandaag. Auslogics Disk Defrag is uiterst eenvoudig te gebruiken, vergt geen analyse fase en is sneller dan de meeste andere schijf defragmentatie software.

Naast alle opties is er nog een belangrijk iets: Disk Defrag van Auslogic is compleet gratis.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Disk Defrag download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (491 stemmen)

Disk Defrag screenshot 1
Share |