Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

GetDataBack

GetDataBack is een shareware filerecovery programma. Met GetDataBack kunt U verwijderde bestanden van uw computer terugkrijgen.

GetDataBack is een recovery programma. Dit houdt in dat U met dit programma bestanden die van uw harde schijf verdwenen lijken te zijn terug te halen.

Is uw computer bijvoorbeeld door een virus of een computercrash geraakt, dan kan het gebeuren dat U bestanden kwijt bent. Vaak zijn de bestanden niet echt weg (ook niet als U ze op een normale manier verwijderd), maar zijn alleen de interne verwijzingen binnen windows weg. De bestanden zijn dan nog terug te krijgen met GetDataBack.

GetDataBack kan ook overweg met hardeschijven en partities die windows niet meer herkend.

GetDataBack kunt U ook als bootcd draaien als uw computer niet meer opstart. erg handig als U bent vergeten backups te maken van uw computer.

U kunt GetDataBack gratis proberen. Met de gratis versie ziet U welke bestanden U allemaal kunt terugkrijgen. Bevalt dit resultaat, dan dient U een licentie aan te schaffen, waarmee U de bestanden daadwerkelijk terug kunt krijgen.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de GetDataBack download:

jannoi14/10/2010 11:04
Ik werk al jaren met dit software.
Ik heb meerdere schijven kunnen recoveren. Zelfs met raid reconstructor hele raidsystemen kunnen herstellen in combinatie met dit software. De FAT versie kan zelfs flash drives herstellen en vakantiefoto\'s terughalen van camera\'s
capice03/10/2009 11:44
heb vadaag met succes 160GB van een niet benaderbare externe HD terug kunnen halen met Get Data Back for NTFS
.ben er erg tevreden over.

Rating: 2.8/5 (484 stemmen)

GetDataBack screenshot 1
Share |