Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Microsoft .net Framework

Microsoft .net Framework is het gratis platform waar veel windows software op draait. Zéér aangeraden voor elke windows gebruiker

.Net Framework is het gratis platform waar veel programma's op gebaseerd zijn.
In feite is het nagenoeg onmogelijk om zonder dit programma gebruik te maken van veel bekende programma's.

Hieronder een wat technischere beschrijving van het Windows .net Framework

Microsoft. NET Framework is een software-technologie die beschikbaar is met verschillende Microsoft Windows-besturingssystemen. . Het omvat een grote bibliotheek van pre-gecodeerde oplossingen voor gemeenschappelijke problemen programmering en een virtuele machine die beheert de uitvoering van programma's die speciaal geschreven is voor het kader. NET Framework is een belangrijke Microsoft biedt en is bedoeld om gebruikt te worden door de meeste nieuwe applicaties voor het Windows-platform.
De pre-gecodeerde oplossingen die vormen het kader van de Base Class Library bestrijken een groot scala van programma's moet in een aantal gebieden, waaronder de user interface, de toegang tot de gegevens, database connectivity, cryptografie, web applicatie ontwikkeling, numerieke algoritmen, en het netwerk communicatie. De klasse-bibliotheek wordt gebruikt door programmeurs, die combineren met hun eigen code voor de productie van toepassingen.
Programma's, geschreven voor het. NET Framework voeren in een software-omgeving die het beheer van de programma's runtime eisen. Ook onderdeel van het. NET Framework, dit runtimeomgeving staat bekend als de Common Language Runtime (CLR). De CLR bepaalt het uiterlijk van een aanvraag virtuele machine, zodat programmeurs hoeven niet de mogelijkheden van de specifieke CPU die het programma uitvoeren. De CLR biedt ook andere belangrijke diensten, zoals veiligheid, geheugenbeheer, en exception handling.. De klasse-bibliotheek en de CLR samen componeren. NET Framework.
Versie 3.0 van het. NET Framework is opgenomen in Windows Server 2008 en Windows Vista. De huidige versie van het kader kan ook worden geďnstalleerd op Windows XP en de Windows Server 2003-familie van besturingssystemen. [2] Een verlaagd "Compact" versie van het. NET Framework is ook beschikbaar op Windows Mobile platforms, waaronder smartphones.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Microsoft .net Framework download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (605 stemmen)

Microsoft .net Framework screenshot 1
Share |