Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

HxD Hex Editor

HxD Hex Editor is een zeer geavanceerd programma met een hoop bruikbare functies. Het programma is gratis en enkel beschikbaar in het Engels.

HxD Hex Editor is een slimme hex-editor die voor zowel de oudere als de nieuwere versies van Windows beschikbaar is. Het programma, gemaakt door Mäel Hörz, beschikt over een groot aantal handige functies.

HxD Hex Editor opent bestanden van 0 tot 8 miljard gigabyte. Het programma functioneert zeer snel en goed en opent zelf hele grote bestanden in een handomdraai.

Via een sneltoets of het zoekvenster kunt u zoeken naar een tekst-string, hex-waarden, integer of floating point. Via dit venster kunt u deze tevens vervangen/wijzigen.

Het programma, HxD Hex Editor, stelt u tevens in staat uw systeemgeheugen te bekijken. Daarnaast is het mogelijk om uw harde schijven te bewerken. Uiteraard is dit alleen geschikt voor professionals, die weten waar ze mee bezig zijn.

Een leuk extraatje van het programma is de exportoptie. Via deze optie kunt u uw bestanden in verschillende formaten opslaan.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de HxD Hex Editor download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.9/5 (447 stemmen)

HxD Hex Editor screenshot 1
Share |