Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Sony Ericsson PC Suite

Sony Ericsson PC Suite is het programma om gratis en snel bestanden uit te wisselen tussen uw Sony Ericsson toestel en uw computer.

Sony Ericsson PC Suite is dé software voor het beheren van uw Sony Ericsson toestel. Het programma is gratis en beschikt over een zeer duidelijke interface waardoor het voor vrijwel iedereen te gebruiken is.

Via Sony Ericsson PC Suite kunt u gemakkelijk uw bestanden beheren. Zo kunt u gemakkelijk muziek, video's en afbeeldingen van uw computer naar uw telefoon verzenden en andersom. Dit zijn ook de hoofdtaken van het programma.

Heeft u foto's gemaakt en wilt u deze graag op uw computer? Sony Ericsson PC Suite helpt u hiermee, het programma importeert de afbeeldingen vanaf uw mobiele telefoon. Na het importeren van de afbeeldingen heeft u de mogelijkheid deze afbeeldingen aan te passen.

Een leuk extraatje van Sony Ericsson PC Suite is de mogelijkheid om een eigen sjabloon te maken voor het versturen van uw MMSjes. Verzend het sjabloon naar uw telefoon en gebruik dit voortaan om uw MMSjes mee te versturen.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Sony Ericsson PC Suite download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (500 stemmen)

Sony Ericsson PC Suite screenshot 1
Share |