Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Free M4a to MP3 Converter

Free M4a to MP3 Converter is een zeer interessant programma voor iTunes gebruikers. Het programma converteert uw M4a bestanden.

Free M4a to MP3 Converter is een gratis programma voor het converteren van uw M4a bestanden. Free M4a to MP3 Converter zet gratis uw M4a bestanden om naar een bruikbaar mp3-formaat of wav-formaat.

Waarom heeft u nou eigenlijk Free M4a to MP3 Converter nodig? iTunes ondersteunt een aantal audio- en videoformaten maar zet deze eerst om naar haar iTunes-vriendelijke formaat (M4a).

Via Free M4a to MP3 Converter kunt u zowel van M4a naar MP3 converteren als van MP3 naar M4a. Zeer bruikbaar natuurlijk als u liedjes downloadt via de Store en deze graag op een andere computer wilt.

Voor de ervaren computergebruikers is er een optie om de frequentie en bitrate aan te passen. Het voordeel van Free M4a to MP3 Converter is dat het programma bij het converteren van uw bestanden geen kwaliteitsverlies veroorzaakt.

Ook het converteren van 3gp-bestanden kunt u doen via Free M4a to MP3 Converter. Dit is zeer bruikbaar als u graag uw video's op uw mobiele telefoon wilt.

Helaas bevat Free M4a to MP3 Converter erg veel reclame en zijn er vrij weinig configureerbare opties. Natuurlijk wegen deze nadelen niet aan tegen de voordelen van dit programma.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Free M4a to MP3 Converter download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (410 stemmen)

Free M4a to MP3 Converter screenshot 1
Share |