Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

JetVideo

JetVideo is een slimme mediaplayer voor het afspelen van uw muziek, films en ondertitels. JetVideo is gratis, licht in gebruik en daarnaast zeer gebruiksvriendelijk.

JetVideo is een multiplayer voor het afspelen van uw films, muziek en ondertitels. Het programma vereist vrijwel niets van uw systeem en is perfect voor computerfanaten.

JetVideo ondersteunt zeer veel video- en audioformaten en is zeer handig is gebruik. Daarnaast beschikt het programma over een hoop extra opties waardoor het programma alles kan wat u maar wilt.

Net als JetVideo is ook JetAudio gemaakt door Cowon America Inc. JetAudio legt echter de aandacht op het luistergenot. Dit in tegenstelling tot JetVideo die juist haar aandacht op het kijkgenot van de gebruiker legt.

Helaas ondersteunt JetVideo niet alle videoformaten, hiervoor dient u extra codecs te downloaden. Dit is slechts een kwestie van enkele minuten. Een leuk extraatje van JetVideo is de timer waarover het programma beschikt. Wil u rustig een album luisteren terwijl u in slaap valt? Dat kan, JetVideo beschikt over een timer die automatisch de computer na een bepaalde tijd uitschakelt.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de JetVideo download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.9/5 (455 stemmen)

JetVideo screenshot 1
Share |