Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Free RAR Extract Frog

Free RAR Extract Frog zorgt ervoor dat u gemakkelijk uw .rar-bestanden in- en uitpakt. Het programma is geheel gratis en is zeer snel in gebruik.

Free RAR Extract Frog maakt mogelijk uw .rar-bestanden zeer snel uit te pakken. In deze tijd, waarin het .rar-formaat zeer veel voorkomt is het een ideaal programma.

Het programma heeft veel weg van WinRAR maar beschikt over een betere gebruiksvriendelijkheid. Doordat momenteel het usenet veel wordt gebruikt is het .rar-formaat zeer populair geworden. Veel mensen hakken hun grote bestanden op in kleine stukjes waarna ze de bestanden vervolgens uploaden.

Op dit moment zijn er een aantal programma's als SpotNet, GrabIt en SABnzbd die automatisch uw gedownloade bestanden uitpakken.

Let u wel op dat het programma bij installatie vraagt op de welbekende ASK.com-toolbar te installeren. Kies er tijdens de installatie voor om deze NIET te installeren!

Het programma is niet alleen geschikt voor het uitpakken van uw bestanden, ook met het inpakken van bestanden helpt het programma u. Via enkele muisklikken zijn uw bestanden in- of uitgepakt.

Free RAR Extract Frog beschikt over veel mogelijkheden waaronder het versleuten van uw bestanden tijdens het inpakken, ideaal dus!

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Free RAR Extract Frog download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (484 stemmen)

Free RAR Extract Frog screenshot 1
Share |