Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

PhotoGrabber

PhotoGrabber is een gratis programma waarmee je Facebook foto's kunt downloaden. Photo Grabber stelt je in staat automatisch Facebook foto's van jezelf en je vrienden op te slaan.

Met Photograbber kunt u alle getagde foto's van uzelf of uw vrienden downloaden van Facebook.

Als je al je getagde facebook foto┬┤s of facebook albums van jezelf of je vrienden wilt downloaden kun je uren zelf aan de slag gaan of het automatisch laten gebeuren met behulp van Photograbber. Dit is een standalone applicatie, wat betekent dat u het programma niet hoeft te installeren. Het downloaden van foto's is gemakkelijk - eerste klik login, hierna wordt uw browser geopend, nu moet je aan facebook vertellen dat photograbber je fotos mag downloaden. Als je dit hebt gedaan dan ontvang je een code, die je moet plakken in Photograbber.

Vervolgens kun je kiezen van wie van je vrienden of jezelf je fotos wilt downloaden, en dan zal Photograbber elke foto waarin je getagd bent downloaden naar een map op je computer naar keuze.
Je kunt er ook voor kiezen om volledige albums waar een of meer fotos met jouw voorkomen te downoloaden. Ook reacties bij de fotos of de albums kun je er automatisch bij laten downloaden.
Foto's worden achtergelaten in aparte mappen

Eenmaal klaar kun je het programma sluiten.
Photograbber is een eenvoudige Facebook foto downloader, maar het werkt goed.

Photograbber is een snelle en makkelijke manier om foto's waarin jij getagd bent te downloaden.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de PhotoGrabber download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.7/5 (403 stemmen)

PhotoGrabber screenshot 1
Share |