Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Acala DVD Copy

Acala DVD Copy is een gratis programma voor het kopiëren van uw DVD's of CD's. Daarnaast is er een mogelijkheid om een back-up te maken via Acala DVD Copy.

Acala DVD Copy is een zeer populair programma om simpel uw favoriete DVD's of CD's te kopiëren voor vrienden, familie of kennissen.

Het programma ondersteunt vrijwel alle videoformaten en kan daarnaast ook uw DVD's rippen naar avi, mpeg, mp4, wmv, 3gp formaat video.

De hoofdfunctie van het programma is het kopiëren van uw DVD binnen slechts één muisklik. Het kopiëren van uw DVD's of CD's zal geen kwaliteitsverlies met zich meebrengen.

Ook kunt u met Acala DVD Copy uw DVD's of CD's afspelen via de ingebouwde DVD player die daarnaast ook ondertitels ondersteunt. Acala DVD Copy beschikt verder over een gebruiksvriendelijk interface waarbij veel instellingen gemakkelijk gewijzigd kunnen worden.

Een voordeel voor de computerexperts is dat Acala DVD Copy ook over een professionele versie beschikt, Acala DVD Copy Professional die slechts $19,90 kost en een bestandsgrootte van 4,68 MB heeft.

De systeemeisen van het programma:
DVD-ROM
DVD-Recorder
64 MB RAM of meer
Intel Pentium II 350MHz of meer

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de Acala DVD Copy download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.8/5 (473 stemmen)

Acala DVD Copy screenshot 1
Share |