Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

4Sync

4Sync is een gratis synchronisatie dienst. Met 4Sync kun je via internet je bestanden tussen verschillende apparaten up to date houden. Ook handig voor online opslag van je bestanden.

Uw bestanden bij de hand
Met 4Sync heeft u overal toegang tot uw bestanden van de computer of via mobiele apparaten. Het is niet nodig om uw bestanden apart op te slaan op elk apparaat of om bestanden handmatig op en neer te uploaden. 4Sync zorgt dat dit automatisch gebeurd.

Sync gratis
4Sync is een volledig gratis dienst die u voorziet van 10 GB online opslagruite voor uw foto's, muziek, video's, ritsen, etc.

Veilig, omdat beschermd
4Sync biedt zijn gebruikers met een back-up kopie├źn van hun bestanden en waarmee werken met computers veiliger wordt. Met behulp van 4Sync hoeft u minder bang te zijnvoor crashen van computers, virussen, ondeugende kinderen of uw persoonlijke verstrooidheid.

Grote dingen zijn eenvoudig
Het synchroniseren van uw bestanden is net zo eenvoudig als het klikken op een muis. Dit is alles wat je moet doen om bestanden te synchroniseren op 4Sync. Het enige wat je moet doen is de 4sync applicatie installeren op je apparatuur. Na installatie, heb je toegang tot al je gesynchroniseerde bestanden via het internet.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de 4Sync download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.9/5 (438 stemmen)

4Sync screenshot 1 4Sync screenshot 2
Share |