Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

EaseUS Todo Backup Free

EaseUS Todo Backup Free is een gratis programma om een back-up van uw bestanden te maken. Het crashen van uw PC is zeer vervelend maar door EaseUS Todo Backup Free te gebruiken kunt u het zeer snel herstellen.

EaseUS Todo Backup Free maakt images aan voor uw partities of zelfs uw hele harde schijf. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw gehele harde schijf te kopiƫren. EaseUS Todo Backup Free ondersteunt IDE-SATA- en SCSI-schijven en USB- en Firewire-stations van 2 GB tot en met 1,5 TB.

EaseUS Todo Backup Free biedt u de mogelijkheid om uw back-up te beveiligen zodat u de enige persoon bent die toegang heeft tot de back-up. Ook scant EaseUS Todo Backup Free uw back-ups op eventuele fouten.

Een groot pluspunt van EaseUS Todo Backup Free ten opzichte van haar concurrenten is de mogelijkheid om uw back-up als virtuele schijf af te spelen met bijvoorbeeld Daemon Tools.

Met EaseUS Todo Backup Free bepaalt u zelf hoeveel schijfruimte het programma gebruikt, de snelheid is afhankelijk van het aantal schijfruimte dat het programma tot haar beschikking heeft.

Klik hier als de downloadlink hierboven niet werkt!

Reacties op de EaseUS Todo Backup Free download:

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Rating: 2.6/5 (459 stemmen)

EaseUS Todo Backup Free screenshot 1
Share |