Weet je al wat je zoekt? Probeer onze zoekfunctie!
Zoeken in: Downloads Vraag / Antwoord

Software en Download Nieuws

Wat is Netflix

Netflix logoDeze week staan de kranten en tv-programma’s er vol mee. Netflix komt naar Nederland! Maar wat is netflix nu precies? Hieronder beschrijven wij wat netflix is en of een abonnement iets voor jou is. Lees verder »

Gepost in Artikel | Laat een bericht achter

Powerpoint presentatie printen: Meerdere slides per pagina, slides groter printer

vragend poppetje op vraagtekenIk loop al tijden tegen het volgende probleem aan. Als ik een powerpoint presentatie wil uitprinten met meerdere slides per pagina, dan deelt powerpoint de pagina dusdanig in, dat er erg veel verlies optreedt van ruimte. De margins rondom de slides is veel te groot. In dit artikel bespreek ik de oplossing voor dit probleem. Lees verder »

Gepost in Tips | Laat een bericht achter

PC verkoop blijft sterk dalen in 2013

Pijl welke een dalende koers aangeeftAfgelopen kwartaal is de PC-markt (verkopen) met bijna 15 procent gedaald ten opzichte van dit kwartaal een jaar terug. Het gaat hierbij om wereldwijde getallen. Lees verder »

Gepost in Nieuws | Laat een bericht achter

Vliegtuigen op afstand te hacken

foto van een vliegtuig crash (tenerife)Piloot en beveiligingsexpert Hugo Teso heeft ontdekt dat vliegtuigen op afstand te kraken zijn. Het zou hierbij gaan om burgerluchtvaart vliegtoestellen welke beinvloed kunnen worden via de communicatie die het vliegtuig met de grondstations heeft.  Lees verder »

Gepost in Nieuws | Laat een bericht achter

the PirateBay weer beschikbaar in Nederland

Pirate Bay logoThe PirateBay is sinds vandaag weer beschikbaar voor alle Nederlanders. Dit komt doordat de Piratebay een nieuw Groenlands domein in gebruik heeft genomen met nieuwe DNS servers waardoor de blokkade in Nederland niet meer werkt. Lees verder »

Gepost in Nieuws | Laat een bericht achter

Facebook Account Verwijderen

Facebook logo in prullenbakFacebook heeft zich in enkele jaren tot een van de populairste websites van het internet ontwikkeld. Facebook brengt een groot aantal voordelen en mogelijkheden met zich mee, maar ook een groot aantal (potentiële) nadelen en gevaren. Hierdoor zien wij steeds meer mensen die hun facebook account willen verwijderen / stopzetten. Hieronder beschrijven wij hoe je je facebook account kunt verwijderen. Lees verder »

Gepost in Tips | Laat een bericht achter

The PirateBay verhuist naar Spaanse en Noorse servers

Pirate Bay logoThe Piratebay, de bekende torrentzoekmachine, stond altijd gehost op servers in Zweden, de laatste jaren op de servers van de zweedse PiratenPartij Piratpartiet. The Piratebay voelt zich gedwongen uit Zweden weg te gaan en zich te vestigen in Noorwegen en Zweden.

Lees verder »

Gepost in Nieuws | Laat een bericht achter

Microsoft na Facebook en Apple ook gehackt

Microsoft LogoOok Microsoft is recent (net als facebook en Apple) gehackt door een onbekende groep. Er zijn aanwijzingen dat het om dezelfde (oost-Europese) groep hackers gaat die Facebook en Apple gehackt hebben. Lees verder »

Gepost in Nieuws | Tagged | Laat een bericht achter

Google werkt aan eigen streaming muziek dienst

Google Music LogoGoogle werkt aan een eigen streaming muziekdienst en wil daarmee de concurrentie aangaan met Spotify, Deezer en Pandora. Google is inmiddels al in contact met diverse platenmaatschappijen voor onderhandelingen.

Lees verder »

Gepost in Nieuws | Laat een bericht achter

SoShare: BitTorrent lanceert filesharing service voor bestanden tot 1TB

soshareBittorrent, het bedrijf achter het bekende filesharing programma en protocol BitTorrent heeft SoShare, een nieuwe gratis upload en filesharing service gelanceerd waar mensen bestanden tot 1TB grootte kunnen uploaden en delen met anderen. SoShare gaat hiermee de concurrentie aan met Dropbox, megaupload, Mega.co.nz en google drive. Lees verder »

Gepost in Nieuws | Laat een bericht achter